tag:blogger.com,1999:blog-3165341508593159954.post645226713171606686..comments2023-05-19T15:18:21.172+02:00Comments on la cuina de Son Fe: PASTIS DE TUMBETxiscahttp://www.blogger.com/profile/15356012275653887557noreply@blogger.comBlogger35125tag:blogger.com,1999:blog-3165341508593159954.post-69253305051513874142010-06-30T00:27:37.894+02:002010-06-30T00:27:37.894+02:00Umm el tumbet és una de les coses que més m´agrade...Umm el tumbet és una de les coses que més m´agraden, la meva mare en prepara unes cassoles enooormes cada estiu i mai en queda res...la teva versió m´ha semblat impressionant!!! la copio val? petonetsMªJose-Dit i Fethttps://www.blogger.com/profile/18294636726234948151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3165341508593159954.post-47554626103158694682010-06-28T11:28:30.477+02:002010-06-28T11:28:30.477+02:00Hola Caty, benvinguda a ca nostra . Noltros també ...Hola Caty, benvinguda a ca nostra . Noltros també l'empram moltíssim i la veritat és que a Mallorca ha estat un "best seller" ,no conec gairebé ningú que no el tengui o el conegui. Una abraçada .<br /><br />Hola Mandrágora , bienvenida a nuestra casa. Gracias por tus comentarios , seguro que la tarta de tu suegra la hago , ya te diré que tal . Gracias por la participación. Un abrazo<br /><br /> Hola Enric , benvinguts a ca nostra. Si el fas , digue'm que tal . També si vols el pots fer a la manera tradicional fent capes dins una greixonera de fang . Si el vols més quallat li pots posar més ou , a noltros ens agrada així . Dóna les gràcies a la teva dona i una aferrada pel coll a tots dos.<br /><br /><br />Hola Celes , si la fas ja em diràs si t'ha agradat. Una abraçadaxiscahttps://www.blogger.com/profile/15356012275653887557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3165341508593159954.post-41944591345934347432010-06-26T13:06:20.930+02:002010-06-26T13:06:20.930+02:00Que bueno!!!! Ya la estoy copiando...
BsssQue bueno!!!! Ya la estoy copiando...<br /><br />BsssCeleshttps://www.blogger.com/profile/02728740942311307084noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3165341508593159954.post-90546538264245126002010-06-25T03:04:16.970+02:002010-06-25T03:04:16.970+02:00La meva dona s'ha enamorat d'aquest tombet...La meva dona s'ha enamorat d'aquest tombet i ja m'ha dit no sé quantes vegades que quan el penso fer, o sigui que ben aviat caurà. Ja et diré el què.<br /><br />Una abraçada.Assurhttps://www.blogger.com/profile/15796343929585005492noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3165341508593159954.post-76516507801308294172010-06-21T23:07:37.387+02:002010-06-21T23:07:37.387+02:00Hola Xisca!! Gracias por visitar mi blog y unirte,...Hola Xisca!! Gracias por visitar mi blog y unirte, me hace mucha ilusión ir conociendo gente nueva!! Participas con el nº 29<br /><br />Tus elecciones son buenísimas, sobre todo la tarta de mi suegra, que estaba de muerte lentaaaaaaa!!! Tengo mucho que aprender aún ;D<br /><br /><br />En cuanto a este TUMBET, no lo había oído nunca, pero tiene una pinta buenísima, creo que esos ingredientes son de los básicos que nunca fallan.<br />Me gusta lo que voy viendo, así que desde ahora yo también te sigo!!<br /><br />Un besino!! <br /><br /><br />Y, de nuevo, muchas gracias!!!Mandragora31https://www.blogger.com/profile/07059154028799647665noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3165341508593159954.post-62978770655757836372010-06-21T20:22:04.457+02:002010-06-21T20:22:04.457+02:00A casa, la mare ens va regalar un llibre de cuina ...A casa, la mare ens va regalar un llibre de cuina de madò Coloma, de fet la meva mare segueix molt, i si tenim qualque dubte, el llibre ens la lleva. Un peto.Catypolhttps://www.blogger.com/profile/07363076305883544126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3165341508593159954.post-87567691981970608222010-06-20T20:36:49.069+02:002010-06-20T20:36:49.069+02:00Moltes gràcies Ricard, però la veritat és que aque...Moltes gràcies Ricard, però la veritat és que aquest plat és un plat molt humil i molt d'estiu quan les hortalisses com la tomàtiga , el pebre vermell , el verd i les albergínies estan en el seu millor moment. Moltes vegades és un dels plats que més menjam un vespre que anam a nedar i a sopar vora el mar.<br /><br />Moltes gràcies pels teus compliments . Una abraçadaxiscahttps://www.blogger.com/profile/15356012275653887557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3165341508593159954.post-3379569509719978512010-06-20T20:26:31.712+02:002010-06-20T20:26:31.712+02:00Per mi també ha estat un descobriment això del tum...Per mi també ha estat un descobriment això del tumbet. Realment poses receptes molt interessants. Felicitats!.Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3165341508593159954.post-50011703050958617472010-06-19T21:11:10.938+02:002010-06-19T21:11:10.938+02:00Francesc , no t'he de perdonar res, només falt...Francesc , no t'he de perdonar res, només faltaria. A mi també m'agradaria que es fes una reedició i a més en català però els seus hereus són molt reacis , al manco de moment a fer-la , així idò , conserva l'exemplar que tens. Ho crec que t'ha fet enyorar , perquè és un plat que noltros feim molt , eh Francesc???? i a més tu sense tastar-lo coneixes el seu sabor. A mi em passa un poc en Menorca el que a tu et passa en Mallorca. Que hi farem!!! <br />Però el que té de bo tot això, és que sempre podem tornar-hi encara que sigui de vacances.<br /><br />Una abraçadaxiscahttps://www.blogger.com/profile/15356012275653887557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3165341508593159954.post-82482564741448709592010-06-19T18:08:44.220+02:002010-06-19T18:08:44.220+02:00Què en faríem sense els nostres receptaris tradici...Què en faríem sense els nostres receptaris tradicionals? Aquest llibre de la Cloloma Abrinas Vidal me'l van regalar en un viatge a Mallorca i el trobe fantàstic. Crec que estaria molt bé que se'n féra una reedició, traduïda al català i amb fotos d'ara. Segur que seria un èxit!! El teu pastís de tombet m'ha fet enyorar-me, una vegada més, de Mallorca. Sempre em passa quan ja faa molt de temps que no la trepitge. Hi viuen tants amics i amigues que estime!!! Perdona'm, és que avui estic una mica "moixet"...Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3165341508593159954.post-66212157083582351242010-06-18T14:56:54.921+02:002010-06-18T14:56:54.921+02:00Hola Chis , benvnguda a ca nostra. Jo també el ten...Hola Chis , benvnguda a ca nostra. Jo també el tenc per una joia al llibre de madò Coloma , guarde'l molt bé perquè de moment els seus hereus ja no pensen editar-lo més. És cert que millori amb el repòs , també és un dels meus plats favorits. Ha de quedar molt bé amb motlles individuals. Ja fris de veure l'altra versió , estaré pendent.<br /><br />De moment no ens ha arribat la tuta , esperem que no ens arribi. <br /><br />Una aferrada ben grossaxiscahttps://www.blogger.com/profile/15356012275653887557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3165341508593159954.post-11387856964046112952010-06-18T12:16:20.064+02:002010-06-18T12:16:20.064+02:00Ai Xisca... per jo l'estiu és tumbet i trempó ...Ai Xisca... per jo l'estiu és tumbet i trempó amb albercocs! <br />I del llibre de madò Coloma només en puc dir que és la joia de la corona de la cuina mallorquina. Jo el tenc i l'ador. Juntament amb un robioler de la meva repadrina seran la meva herència directa que vendrà de Can Ponç. <br />Aquest tumbet el faig sovint per menjar d'un dia per l'altre i de vegades si tenc ganes de munyir el faig en motles individuals. També en faig una versió que un dia d'aquests, en tenir tomàtigues madures, faré per penjar a Can Loi. <br />Una aferrada i que la tuta no faci desastres per les tomatigueres!Chishttps://www.blogger.com/profile/02738999255483804116noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3165341508593159954.post-74509102988430696772010-06-17T16:51:14.917+02:002010-06-17T16:51:14.917+02:00Hola Maribel,
A mi també és un dels plats que més...Hola Maribel,<br /><br />A mi també és un dels plats que més m'agraden. tal vegada perquè et quedi més quallat li pots posar més ou. A noltros ens agrad així. Si el fas ja em diràs si t'ha agradat.<br /><br />Una besada ben forta.xiscahttps://www.blogger.com/profile/15356012275653887557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3165341508593159954.post-39464880140579962522010-06-17T10:01:13.408+02:002010-06-17T10:01:13.408+02:00Hola Xisqueta!
M'encanta el tumbet, és un del...Hola Xisqueta!<br /><br />M'encanta el tumbet, és un dels meus plats preferits. En aquest format que tu proposes no l'he provat mai, però segur que aquest estiu el faré un dia que tengui convidats i vulgui quedar bé, je,je..<br />A més, molt "guapo" el pastís i les fotos. Ah! i els albercocs, quina menjera! Mmmmm! Ara pens en una coca ben estivenca d'albercocs...<br />Una besada, cosineta!Maribelhttps://www.blogger.com/profile/12245090787536445629noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3165341508593159954.post-17347913233766216422010-06-14T17:28:35.361+02:002010-06-14T17:28:35.361+02:00Hola Visc a la cuina, és un dels plats que crec qu...Hola Visc a la cuina, és un dels plats que crec que a l'estiu més es cuinen , si el fas al matí al vespre és més bo, és d'aquells plats que milloren amb el repòs. Aqui és un plat molt comú i fàcil de fer . Si ho fas ja em diràs que tal. Una abraçada<br /><br /><br />Hola Teresa , si jo també crec que ha d'estar molt bé ,jo el pebre vermell enlloc de fer-lo fregit el faig al forn . També és molt bo afegint una capa de trossos de llom de porc . Quan li pos carn o peix ho faig a la manera tradicional. Els albercocs estaven molt bons, volia fer més confitura però no hi vaig a ser a temps , he ,he.. Una abraçadaxiscahttps://www.blogger.com/profile/15356012275653887557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3165341508593159954.post-40458318391403282592010-06-14T17:02:31.678+02:002010-06-14T17:02:31.678+02:00D'aqust Tumbet en prenc nota ràpidament! aquet...D'aqust Tumbet en prenc nota ràpidament! aquets pastissos m'encanten, com diu la Gemma, esclibat també deu quedar bé. <br />I quina pinta aquests albercocs!! M'agraden tant que em farien mal!<br />petóTeresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3165341508593159954.post-46695455042671802562010-06-14T10:31:12.398+02:002010-06-14T10:31:12.398+02:00Per mi ha estat un descobriment això del tumbet: p...Per mi ha estat un descobriment això del tumbet: pots estar segura que el provarem a casa, amb l'aspecte que té... Gràcies per la recepta!Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3165341508593159954.post-46093575805348715802010-06-13T21:27:59.216+02:002010-06-13T21:27:59.216+02:00Hola Fresa y pimienta, en tu si que aprenem i ens ...Hola Fresa y pimienta, en tu si que aprenem i ens deixes sempre amb la boca oberta , amb els teus sorprenents plats i les teves magnifiques presentacions.<br /><br />Benvinguda i gràcies pel teu comentari . Una abraçadaxiscahttps://www.blogger.com/profile/15356012275653887557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3165341508593159954.post-48480002694343845912010-06-13T21:24:40.912+02:002010-06-13T21:24:40.912+02:00Estimada Margarida , em sap molt greu , sobre tot ...Estimada Margarida , em sap molt greu , sobre tot pel teu fill ho deus passar molt malament , de veres ho sento. En canvi jo , m'agrada l'estiu però t'he dedir que el mes que m'agrada més és el setembre quan la lluna està quasi bé tan aprop que sembla que la pots tocar . Sempre he dit que com la llum de setembre no hi ha res. A mi sempre em sembla el mes que té una llum i un cel més net.<br /><br />Una besada ben forta per a tu i tota la teva família.xiscahttps://www.blogger.com/profile/15356012275653887557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3165341508593159954.post-6169334410964580382010-06-13T21:22:04.588+02:002010-06-13T21:22:04.588+02:00Hola Dolors, vermells i Sant Hilari esteis ben con...Hola Dolors, vermells i Sant Hilari esteis ben convidats i les portes de ca nostra en pinten ample per tots voltros. Només heu d'avisar.<br />És un plat molt senzill de fer i molt bò . Provau-ho.<br /><br />Una besada a tots i a totesxiscahttps://www.blogger.com/profile/15356012275653887557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3165341508593159954.post-9938590628372133572010-06-13T19:53:08.681+02:002010-06-13T19:53:08.681+02:00ja coneixem una cosa mes: el tumbet, jo tampoc el...ja coneixem una cosa mes: el tumbet, jo tampoc el coneixia! El pastis fantàstic, quina pinta mes bona! una abraçadafresaypimientahttps://www.blogger.com/profile/13075557788518204240noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3165341508593159954.post-2528366605460798092010-06-13T19:14:46.058+02:002010-06-13T19:14:46.058+02:00Doncs jo això que "a l'estiu tota cuca vi...Doncs jo això que "a l'estiu tota cuca viu", ho interpreto d'una altra manera: amb el fred no hi ha mosquits no altres cuques emprenyadores, però quan arriba la calor, hi trobes de tot! Mosques. mosquits, tota mena de pugó, vespes... <br />Et creuràs que sempre he d'anar tapada des del coll pins als peus perquè sinó aniria tota plena de picades? I l'Oriol, el meu fill a sobre és al·lèrgic a les picades de mosquits! Aquesta nit li ha picat un al dit polze i el té ben inflat. Sort que ha acabat els exàmens, perquè sinó no podria ni escriure.<br />Com veus, no m'agrada gaire l'estiu. Entre les cuques i la calor... jo ja passaria directament al mes de setembre!<br />Això sí, les verdures i les fruites d'estiu són les millors! Avui mateix, he anat a casa del meu pare i m'ha obsequiat amb una caixa de nespres i albercocs que acabava de collir. Aquests són els únics plaers de l'estiu! Ah, i poder fer plats tan bons com aquest tumbet! <br />Una abraçadaMargaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3165341508593159954.post-86856594138423646392010-06-13T17:18:55.371+02:002010-06-13T17:18:55.371+02:00jo també m'hi apunto,... aixo del tombet no m&...jo també m'hi apunto,... aixo del tombet no m'ho puc perdre....<br /> Una abraçadaAlfonshttps://www.blogger.com/profile/10828397594907588328noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3165341508593159954.post-29083600376515234862010-06-13T14:46:20.455+02:002010-06-13T14:46:20.455+02:00Què sapigues que vindré amb la Dolors a veure'...Què sapigues que vindré amb la Dolors a veure't Xisca! Desconeixíem el tombet, ens ha semblat una menja meravellosa com totes les que cuines i ens regales. Molts i molts petons.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3165341508593159954.post-18602618393199740322010-06-13T14:04:15.648+02:002010-06-13T14:04:15.648+02:00Hola guapísima com estas ???
Molt enfainada , oi??...Hola guapísima com estas ???<br />Molt enfainada , oi??<br />A veure si vens per aqui aquest estiu...o sinó ja vindré jo un dia , ja veuràs....!!<br /><br />aquest pastìs no el conec ...crec que no l´havia vist mai...<br />Té una pinta estupenda!!!!<br /><br />Una abraçada , Xisca..ELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.com