la cuina de Son Fe

dilluns, 2 de maig del 2011

GREIXONERA DOLÇA

›
 No vos podria dir des de quan existeix l'aroma i el sabor d'aquestes galetes dins la meva memòria . Els mallorquins i mallorqu...
26 comentaris:
dilluns, 21 de març del 2011

tomàtiga de ramallet confitada amb un toc de saïm vermell

›
 Cada any Sa Nostra , l'entitat bancària edita el calendari de l'any en receptes a on cada mes es tria un producte de temporada com ...
23 comentaris:
diumenge, 20 de febrer del 2011

HOMENATGE A SANTI SANTAMARIA

›
Quan Starbase del bloc  decuina.net ens va convidar a fer un homenatge a Santi Santamaria em va fer molta il·lusió apuntar-me a aquest h...
18 comentaris:
dilluns, 7 de febrer del 2011

MATANCES , MATANCERES I MATANCERS

›
"Sentia el plor d'una criatura petita a la granja de veïnat, i també sentia  a la mare que, per adormir-la, li cantava una h...
25 comentaris:
diumenge, 30 de gener del 2011

PASTIS DE MONIATO

›
El moniato , aquesta arrel tuberosa a vegades dóna la impressió que és menystinguda, és un dels aliments que ha estat i és fonamental per ...
17 comentaris:
dimarts, 18 de gener del 2011

Espinagada per a Sant Antoni

›
Sant Antoni és sens dubte el més estimat per gairebé tota Mallorca , és la festa més polida i participativa , no sé ben bé si el mèrit és ...
25 comentaris:
divendres, 24 de setembre del 2010

A LA FÍ L'ESTIU JA S'ACABA

›
  M'havia proposat aquest estiu no fer vacances al bloc però em sembla que , aquesta proposició com les que et fas cada vegada que come...
30 comentaris:
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Dades personals

La meva foto
xisca
M'agrada la cuina i tot el que l'envolta. Els plats amb història i els plats que feran història. Amb productes de temporada i si pot ser fets nostres com els de la foto. Les converses entorn a aquests plats, ja siguin de familiars, d'amics o coneguts. Els dolços preparats per a celebrar qualsevol esdeveniment o per celebrar tradicions de ca nostra , de les illes o de la resta de llocs de parla catalana. També m'agrada viatjar i assaborir les cuines de la resta del món.
Visualitza el meu perfil complet
Amb la tecnologia de Blogger.