la cuina de Son Fe
dilluns, 2 de maig del 2011
GREIXONERA DOLÇA
›
No vos podria dir des de quan existeix l'aroma i el sabor d'aquestes galetes dins la meva memòria . Els mallorquins i mallorqu...
26 comentaris:
dilluns, 21 de març del 2011
tomàtiga de ramallet confitada amb un toc de saïm vermell
›
Cada any Sa Nostra , l'entitat bancària edita el calendari de l'any en receptes a on cada mes es tria un producte de temporada com ...
23 comentaris:
diumenge, 20 de febrer del 2011
HOMENATGE A SANTI SANTAMARIA
›
Quan Starbase del bloc decuina.net ens va convidar a fer un homenatge a Santi Santamaria em va fer molta il·lusió apuntar-me a aquest h...
18 comentaris:
dilluns, 7 de febrer del 2011
MATANCES , MATANCERES I MATANCERS
›
"Sentia el plor d'una criatura petita a la granja de veïnat, i també sentia a la mare que, per adormir-la, li cantava una h...
25 comentaris:
diumenge, 30 de gener del 2011
PASTIS DE MONIATO
›
El moniato , aquesta arrel tuberosa a vegades dóna la impressió que és menystinguda, és un dels aliments que ha estat i és fonamental per ...
17 comentaris:
dimarts, 18 de gener del 2011
Espinagada per a Sant Antoni
›
Sant Antoni és sens dubte el més estimat per gairebé tota Mallorca , és la festa més polida i participativa , no sé ben bé si el mèrit és ...
25 comentaris:
divendres, 24 de setembre del 2010
A LA FÍ L'ESTIU JA S'ACABA
›
M'havia proposat aquest estiu no fer vacances al bloc però em sembla que , aquesta proposició com les que et fas cada vegada que come...
30 comentaris:
›
Inici
Visualitza la versió per a web